Kontorsstädning i Offerdal

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Offerdal. Hitta alla som utför städning på kontor i Offerdal samlade här. Om du bor i eller i närheten av Offerdal och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Offerdal. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Offerdal genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Offerdal nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Offerdal

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Offerdal

Staf, Eva
Lungret 124
830 51 Offerdal


Kaxås Städ
Övre Kaxås 21
830 51 Offerdal


Orrda AB
Olden 4111
OFFERDAL

Annons:

Städa kontor i Offerdal

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Offerdal. Ifall du vill hitta ett bra företag i Offerdal så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Offerdal

I Offerdal finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Offerdal.

Offerdals socken ligger i Jämtland och ingår sedan 1974 i Krokoms kommun och motsvarar från 2016 Offerdals distrikt. Socknens areal är 2 137,07 kvadratkilometer, varav 1 974,02 land. Tätorten Änge samt kyrkbyn Ede med sockenkyrkan Offerdals kyrka ligger i socknen.

Yta: 2 137 km2
Invånarantal: 2265, år 2010

Här kan du lära dig mer om Offerdal ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Offerdal.

I Offerdal hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Offerdal så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: