Kontorsstädning i Mattmar

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Mattmar. Hitta alla som utför städning på kontor i Mattmar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Mattmar och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Mattmar. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Mattmar genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Mattmar nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Mattmar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Mattmar

Gärdlund, Kristin
Norrgård 421
830 02 MATTMAR

Annons:

Städa kontor i Mattmar

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Mattmar. Ifall du vill hitta ett bra företag i Mattmar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Mattmar

I Mattmar finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Mattmar.

Mattmar är en småort i Mattmars socken i Åre kommun i mitten av Jämtland. Den närmaste större grannorten är Mörsil. Mittbanan delar Mattmar i två delar. Strax öster om Mattmar ligger Mattmars kyrkby med Mattmars kyrka.

Yta: 40 hektar
Invånarantal: 143, år 2010

Här kan du lära dig mer om Mattmar ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Mattmar.

I Mattmar hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Mattmar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: