Kontorsstädning i Lit

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Lit. Hitta alla som utför städning på kontor i Lit samlade här. Om du bor i eller i närheten av Lit och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Lit. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Lit genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Lit nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Lit

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Lit

Fjäls Åkeri & Bygg AB
Fjäl 120
836 91 Lit


Åkeri Huskut Bra AB
S. Söre 195
836 91 Lit

Annons:

Städa kontor i Lit

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Lit. Ifall du vill hitta ett bra företag i Lit så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Lit

I Lit finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Lit.

Lit är en tätort i Östersunds kommun och kyrkbyn i Lits socken. Lit ligger vid europaväg 45 och Inlandsbanan 23 km norr om Östersund. Orten ligger på Indalsälvens norra strand. Strax öster om samhället har Hårkan sitt utlopp.

Yta: 125,01 hektar
Invånarantal: 1040, år 2010

Här kan du lära dig mer om Lit ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Lit.

I Lit hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Lit så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: