Kontorsstädning i Krokom

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Krokom. Hitta alla som utför städning på kontor i Krokom samlade här. Om du bor i eller i närheten av Krokom och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Krokom. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Krokom genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Krokom nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Krokom

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Krokom

K L Hemtjänst
Aspås-böle 206
835 92 Krokom

Annons:

Städa kontor i Krokom

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Krokom. Ifall du vill hitta ett bra företag i Krokom så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Krokom

I Krokom finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Krokom.

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du lära dig mer om Krokom ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Krokom.

I Krokom hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Krokom så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: