Kontorsstädning i Kälarne

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kälarne. Hitta alla som utför städning på kontor i Kälarne samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kälarne och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kälarne. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kälarne genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kälarne nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kälarne

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kälarne

Bloms Åkeri & Maskin AB
Kapellv. 10
840 64 Kälarne


Arvidssons Åkeri I Kälarne AB
Söderv. 28 B
840 64 Kälarne


Ctl Städ- & Allservice
HÄLLESJÖ ÅSEN
840 64 Kälarne

Annons:

Städa kontor i Kälarne

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kälarne. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kälarne så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kälarne

I Kälarne finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kälarne.

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kälarne ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kälarne.

I Kälarne hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kälarne så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: