Kontorsstädning i Järpen

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Järpen. Hitta alla som utför städning på kontor i Järpen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Järpen och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Järpen. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Järpen genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Järpen nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Järpen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Järpen

Ove Forss
Huså Pettersv. 16
830 05 Järpen


Anjas Städservice AB
Svensta 119
830 05 Järpen

Annons:

Städa kontor i Järpen

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Järpen. Ifall du vill hitta ett bra företag i Järpen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Järpen

I Järpen finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Järpen.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du lära dig mer om Järpen ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Järpen.

I Järpen hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Järpen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: