Kontorsstädning i Funäsdalen

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Funäsdalen. Hitta alla som utför städning på kontor i Funäsdalen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Funäsdalen och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Funäsdalen. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Funäsdalen genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Funäsdalen nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Funäsdalen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Funäsdalen

Fröken Rut I Funäsdalen AB
Söromsjön 203
840 95 FUNÄSDALEN


Städservice Rent Hus
Torpstigen 14
840 95 FUNÄSDALEN


Alf Siljeströms Åkeri AB
Vallarv. 20
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Städa kontor i Funäsdalen

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Funäsdalen. Ifall du vill hitta ett bra företag i Funäsdalen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Funäsdalen

I Funäsdalen finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Funäsdalen.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du lära dig mer om Funäsdalen ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Funäsdalen.

I Funäsdalen hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Funäsdalen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: