Kontorsstädning i Frösön

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Frösön. Hitta alla som utför städning på kontor i Frösön samlade här. Om du bor i eller i närheten av Frösön och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Frösön. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Frösön genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Frösön nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Frösön

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Frösön

Norrlands Miljövård AB
Byv. 31 Hus 31 F
832 45 FRÖSÖN


Tomas Måleri
Frösöv. 32 B
832 43 FRÖSÖN


Östersunds Städservice
Hornsg. 23
832 42 Frösön


Sanerarna i Östersund AB
Lövstav. 1
832 96 FRÖSÖN


Britts Städ & Hemservice AB
Hornsg. 23
832 42 Frösön

Annons:

Städa kontor i Frösön

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Frösön. Ifall du vill hitta ett bra företag i Frösön så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Frösön

I Frösön finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Frösön.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du lära dig mer om Frösön ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Frösön.

I Frösön hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Frösön så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: