Kontorsstädning i Duved

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Duved. Hitta alla som utför städning på kontor i Duved samlade här. Om du bor i eller i närheten av Duved och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Duved. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Duved genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Duved nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Duved

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Duved

Norins Åkeri
Ånn Hjalles v. 5
830 15 DUVED


Fjällfint Åre AB
Kyrklägdan 7
830 15 DUVED

Annons:

Städa kontor i Duved

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Duved. Ifall du vill hitta ett bra företag i Duved så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Duved

I Duved finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Duved.

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här kan du lära dig mer om Duved ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Duved.

I Duved hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Duved så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: