Kontorsstädning i Bräcke

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bräcke. Hitta alla som utför städning på kontor i Bräcke samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bräcke och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bräcke. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bräcke genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bräcke nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bräcke

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bräcke

Mittsanering AB
Nyhem 132
840 60 Bräcke


Gärdins Åkeri AB
Industrig. 2
840 60 Bräcke

Annons:

Städa kontor i Bräcke

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bräcke. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bräcke så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bräcke

I Bräcke finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bräcke.

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bräcke ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bräcke.

I Bräcke hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bräcke så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Jämtland.
Annons: