Kontorsstädning i Varberg

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Varberg. Hitta alla som utför städning på kontor i Varberg samlade här. Om du bor i eller i närheten av Varberg och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Varberg. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Varberg genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Varberg nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Varberg

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Varberg

Rent Hus Sverige AB
Härdg. 17
432 32 VARBERG


Veteranpoolen Varberg
Ö. Vallg. 97
432 43 VARBERG


S. Pålssons Städtjänst AB
Birger Svenssons v. 16 E
432 40 Varberg


Stadax
Vagnv. 16
432 32 VARBERG


HomeMaid AB
0340 - 59 23 00Entreprenad & Förvaltning i Varberg AB
Drottningg. 30
432 44 Varberg

Annons:

Städa kontor i Varberg

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Varberg. Ifall du vill hitta ett bra företag i Varberg så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Varberg

I Varberg finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Varberg.

Varberg är en tätort i norra Halland och centralort i Varbergs kommun, Hallands län, belägen vid Kattegatt ungefär mittemellan Göteborg i norr och Halmstad i söder. Varberg är Sveriges 43:e största tätort. I söder är tätorten nästan sammanväxt med Södra Näs och Träslövsläge.

Yta: 1 335,45 hektar
Invånarantal: 27602, år 2010

Här kan du lära dig mer om Varberg ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Varberg.

I Varberg hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Varberg så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Halland.
Annons: