Kontorsstädning i Kungsbacka

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Kungsbacka. Hitta alla som utför städning på kontor i Kungsbacka samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kungsbacka och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Kungsbacka. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Kungsbacka genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Kungsbacka nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Kungsbacka

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Kungsbacka

Veteranpoolen Kungsbacka
Hantverksg. 30
434 42 KUNGSBACKA


Kungsrikets Fastighetsservice AB
Klarinettv. 89
434 47 Kungsbacka


HomeMaid AB
0300 - 68 88 70Sjödins Hus & Hem AB
Storg. 23
434 30 Kungsbacka

Annons:

Städa kontor i Kungsbacka

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Kungsbacka. Ifall du vill hitta ett bra företag i Kungsbacka så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Kungsbacka

I Kungsbacka finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kungsbacka ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Kungsbacka.

I Kungsbacka hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Kungsbacka så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Halland.
Annons: