Kontorsstädning i Halmstad

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Halmstad. Hitta alla som utför städning på kontor i Halmstad samlade här. Om du bor i eller i närheten av Halmstad och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Halmstad. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Halmstad genom att du kontaktar någon av våra 7 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Halmstad nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Halmstad

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Halmstad

Rent Hus Sverige AB
Stationsg. 37
302 50 Halmstad


Veteranpoolen Halmstad
Spikg. 37
302 44 HALMSTAD


KZ Service & Städ AB
Svarvareg. 10
302 50 Halmstad


Städexperten Sydsverige AB
Blåsbackeg. 8
302 47 Halmstad


HomeMaid AB
Kungsg. 17
302 46 HALMSTAD


Hallandssanering AB
Pilefeltsg. 62
302 50 Halmstad


Ocab Halmstad
Industriv. 1
302 41 Halmstad

Annons:

Städa kontor i Halmstad

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Halmstad. Ifall du vill hitta ett bra företag i Halmstad så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Halmstad

I Halmstad finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Halmstad.

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här kan du lära dig mer om Halmstad ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Halmstad.

I Halmstad hittade vi sammanlagt 7 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Halmstad så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Halland.
Annons: