Kontorsstädning i Fjärås

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Fjärås. Hitta alla som utför städning på kontor i Fjärås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Fjärås och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Fjärås. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Fjärås genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Fjärås nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Fjärås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Fjärås

Anti-Klotter Väst AB
Karnelundsv. 14
439 73 Fjärås


Henrysson, Clas
Bäckens v. 70
439 75 Fjärås


Bredaberg Service System AB
Torpav. 170
439 74 FJÄRÅS


Kungsbacka All & Spolservice AB
Munkatorpsv. 12
439 75 Fjärås


Perfekt Städning I Kungsbacka AB
Havrev. 23
439 71 Fjärås

Annons:

Städa kontor i Fjärås

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Fjärås. Ifall du vill hitta ett bra företag i Fjärås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Fjärås

I Fjärås finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Fjärås.

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Här kan du lära dig mer om Fjärås ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Fjärås.

I Fjärås hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Fjärås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Halland.
Annons: