Kontorsstädning i Slite

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Slite. Hitta alla som utför städning på kontor i Slite samlade här. Om du bor i eller i närheten av Slite och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Slite. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Slite genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Slite nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Slite

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Slite

GISAB
Solklintsv. 99
624 49 Slite


Othems Cement O Betong
Othem Kviende 212 A
624 46 SLITE


Gotlands Kommun
Lärbrov. 2
624 49 Slite

Annons:

Städa kontor i Slite

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Slite. Ifall du vill hitta ett bra företag i Slite så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Slite

I Slite finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Slite.

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du lära dig mer om Slite ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Slite.

I Slite hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Slite så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Gotland.
Annons: