Kontorsstädning i Söderhamn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Söderhamn. Hitta alla som utför städning på kontor i Söderhamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Söderhamn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Söderhamn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Söderhamn genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Söderhamn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Söderhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Söderhamn

Norrlands Miljövård AB
Åsbäcksg. 33
826 31 SÖDERHAMN


Nyckelpigans Hemservice AB
Flygstaden Byggnad 7
826 70 Söderhamn


Bloms Städservice AB
Norrtullsg. 23 B
826 31 SÖDERHAMN


Hälzinge Pol Keramik HB
Norralag. 34 A
826 37 SÖDERHAMN

Annons:

Städa kontor i Söderhamn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Söderhamn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Söderhamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Söderhamn

I Söderhamn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Söderhamn.

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Här kan du lära dig mer om Söderhamn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Söderhamn.

I Söderhamn hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Söderhamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Gävleborg.
Annons: