Kontorsstädning i Järvsö

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Järvsö. Hitta alla som utför städning på kontor i Järvsö samlade här. Om du bor i eller i närheten av Järvsö och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Järvsö. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Järvsö genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Järvsö nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Järvsö

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Järvsö

O.Rs Hem & Allservice
Kramsta Per-jonsbacken 5
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Städa kontor i Järvsö

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Järvsö. Ifall du vill hitta ett bra företag i Järvsö så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Järvsö

I Järvsö finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Järvsö.

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du lära dig mer om Järvsö ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Järvsö.

I Järvsö hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Järvsö så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Gävleborg.
Annons: