Kontorsstädning i Edsbyn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Edsbyn. Hitta alla som utför städning på kontor i Edsbyn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Edsbyn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Edsbyn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Edsbyn genom att du kontaktar någon av våra 5 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Edsbyn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Edsbyn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Edsbyn

Shiny-Line Glasmästarn
Garvarv. 25
828 32 Edsbyn


Fejat och Rent Hälsingland HB
Borgenv. 2
828 34 Edsbyn


Hälsinge Städ & Service, AB
Rundsv. 14
828 94 Edsbyn


Lars Lind Consulting AB
Hian 40
828 94 Edsbyn


Ovanåkers Kommun
Koppars v. 30
828 34 Edsbyn

Annons:

Städa kontor i Edsbyn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Edsbyn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Edsbyn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Edsbyn

I Edsbyn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Edsbyn.

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

Här kan du lära dig mer om Edsbyn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Edsbyn.

I Edsbyn hittade vi sammanlagt 5 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Edsbyn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Gävleborg.
Annons: