Kontorsstädning i Delsbo

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Delsbo. Hitta alla som utför städning på kontor i Delsbo samlade här. Om du bor i eller i närheten av Delsbo och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Delsbo. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Delsbo genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Delsbo nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Delsbo

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Delsbo

Måsen Bygg & Projektledning AB
Myra 101
820 60 DELSBO


Wallins Fönsterputs
Jobsmyra 101
820 60 DELSBO


Kraterkraft Ekonomisk Förening
Köpmang. 1
820 60 DELSBO

Annons:

Städa kontor i Delsbo

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Delsbo. Ifall du vill hitta ett bra företag i Delsbo så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Delsbo

I Delsbo finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Delsbo.

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 startar här och Riksväg 84 från Hudiksvall går igenom Delsbo vidare mot Norge.

Yta: 284,56 hektar
Invånarantal: 2192, år 2010

Här kan du lära dig mer om Delsbo ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Delsbo.

I Delsbo hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Delsbo så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Gävleborg.
Annons: