Kontorsstädning i Åshammar

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Åshammar. Hitta alla som utför städning på kontor i Åshammar samlade här. Om du bor i eller i närheten av Åshammar och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Åshammar. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Åshammar genom att du kontaktar någon av våra 2 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Åshammar nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Åshammar

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Åshammar

Holms Städservice
Svärdsjöv. 268
812 51 åshammar


Peter Törnberg Maskin
Urforsv. 19
812 51 åshammar

Annons:

Städa kontor i Åshammar

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Åshammar. Ifall du vill hitta ett bra företag i Åshammar så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Åshammar

I Åshammar finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Åshammar.

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du lära dig mer om Åshammar ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Åshammar.

I Åshammar hittade vi sammanlagt 2 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Åshammar så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Gävleborg.
Annons: