Kontorsstädning i Smedjebacken

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Smedjebacken. Hitta alla som utför städning på kontor i Smedjebacken samlade här. Om du bor i eller i närheten av Smedjebacken och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Smedjebacken. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Smedjebacken genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Smedjebacken nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Smedjebacken

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Smedjebacken

Hemservice Pärlan AB
Kyrkog. 59 B
777 30 Smedjebacken


Tns Service I Smedjebacken AB
Hyttbergsv. 4
777 91 SMEDJEBACKEN


Bergslagens Städservice
Kyrkog. 9
777 30 Smedjebacken

Annons:

Städa kontor i Smedjebacken

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Smedjebacken. Ifall du vill hitta ett bra företag i Smedjebacken så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Smedjebacken

I Smedjebacken finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Smedjebacken.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du lära dig mer om Smedjebacken ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Smedjebacken.

I Smedjebacken hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Smedjebacken så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Dalarna.
Annons: