Kontorsstädning i Säter

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Säter. Hitta alla som utför städning på kontor i Säter samlade här. Om du bor i eller i närheten av Säter och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Säter. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Säter genom att du kontaktar någon av våra 1 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Säter nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Säter

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Säter

Lars Erik Wengelin
Uggelbo 39
783 35 SÄTER

Annons:

Städa kontor i Säter

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Säter. Ifall du vill hitta ett bra företag i Säter så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Säter

I Säter finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Säter.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du lära dig mer om Säter ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Säter.

I Säter hittade vi sammanlagt 1 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Säter så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Dalarna.
Annons: