Kontorsstädning - Preventa Fastighetsservice AB i Sälen

Annons:
Preventa Fastighetsservice AB i Sälen är en städfirma eller städföretag som arbetar med kontorsstädning som kan hjälpa dig med det mesta du kan tänkas behöva. Preventa Fastighetsservice AB i Sälen kan till exempel hjälpa dig få kontoret kontinuerligt dammsugit eller göra mer djupgående städning. Preventa Fastighetsservice AB är en av flera kontorsstädare i Sälen som du kan anlita när du behöver någon som tar hand om kontoret.
Annons:

Kontakta Preventa Fastighetsservice AB i Sälen, utför kontorsstädning

Nedan hittar du adress och telefonnummer till Preventa Fastighetsservice AB i Sälen som kan hjälpa dig med kontorsstädning.

Preventa Fastighetsservice AB
Orrlidsv. 3
780 67 SÄLEN
0280 - 206 50


Vägbeskrivning och karta till Preventa Fastighetsservice AB i Sälen, städar kontor

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Preventa Fastighetsservice AB i Sälen för att få hjälp med att städa kontoret så hittar du det nedan:


Annons:

Preventa Fastighetsservice AB - pris på kontorsstädning i Sälen

Utbud och pris kan variera kraftig mellan Preventa Fastighetsservice AB och andra kontorsstädare. Det kan handla om exakt vad du är ute efter för form av städning. Därför är det viktigt att du tar reda på utbud och priser hos andra kontorsstädare i Sälen och i Dalarna län. På så sätt kan du minska risken för att få en dålig deal av din städfirma i Sälen och istället få en som kommer erbjuda dig det du behöver.
Annons:


Kommenterat om Preventa Fastighetsservice AB i Sälen