Kontorsstädning i Sälen

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Sälen. Hitta alla som utför städning på kontor i Sälen samlade här. Om du bor i eller i närheten av Sälen och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Sälen. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Sälen genom att du kontaktar någon av våra 4 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Sälen nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Sälen

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Sälen

Preventa Fastighetsservice AB
Orrlidsv. 3
780 67 SÄLEN


Isälen Tvätt & Städ AB
Tandådalen
780 67 SÄLEN


M. LindbergS Lokalvård & Transporter
Hejjanv. 16
780 67 SÄLEN


Idp Drift och Servicetjänster AB
Lindvallen Svansjön
780 67 SÄLEN

Annons:

Städa kontor i Sälen

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Sälen. Ifall du vill hitta ett bra företag i Sälen så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Sälen

I Sälen finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du lära dig mer om Sälen ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Sälen.

I Sälen hittade vi sammanlagt 4 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Sälen så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Dalarna.
Annons: