Kontorsstädning i Bjursås

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Bjursås. Hitta alla som utför städning på kontor i Bjursås samlade här. Om du bor i eller i närheten av Bjursås och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Bjursås. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Bjursås genom att du kontaktar någon av våra 3 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Bjursås nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Bjursås

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Bjursås

Städtanten Tornado
Holsg. 29 A
790 21 Bjursås


Felgården Fastighetsservice HB
Hagen 22
790 21 Bjursås


E.S. Service
Björsberg 99
790 21 Bjursås

Annons:

Städa kontor i Bjursås

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Bjursås. Ifall du vill hitta ett bra företag i Bjursås så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Bjursås

I Bjursås finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Bjursås.

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Här kan du lära dig mer om Bjursås ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Bjursås.

I Bjursås hittade vi sammanlagt 3 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Bjursås så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Dalarna.
Annons: