Kontorsstädning i Karlshamn

Annons:
Noggrann kontorsstädning i Karlshamn. Hitta alla som utför städning på kontor i Karlshamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Karlshamn och har ett kontor som behöver städas så hittar du här de bästa städfirmorna som utför kontorsstädning i Karlshamn. Kontorsstädning kommer i olika former beroende på hur mycket man vill ska städas och hur mycket yta det handlar om och du kan nu få hjälp med detta i Karlshamn genom att du kontaktar någon av våra 6 olika städfirmor som sysslar med kontorsstädning i Karlshamn nedan.
Annons:

Kontorsstädning i Karlshamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla städföretag som utför kontorsstädning i Karlshamn

Franks Städ
Benportsv. 2
374 41 Karlshamn


RH Gruppen i Syd AB
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


Trensums Fönsterputs AB
HS Service och Support AB
Varvsgatan 7
374 35 KARLSHAMN


Lenas Städ & Hemhjälp
Ringv. 29
374 39 KARLSHAMN


Iss Facility Services AB
Vekerumsvägen
374 93 KARLSHAMN

Annons:

Städa kontor i Karlshamn

Har man ett kontor så behöver det också städas, något som man kanske inte har tid med själv. Men nu slipper du det genom att anlita en städfirma som jobbar med kontorsstädning i Karlshamn. Ifall du vill hitta ett bra företag i Karlshamn så kontakta någon av alla de som är listade ovanför.

Kontor och städfakta om orten Karlshamn

I Karlshamn finns det minst en aktiv firma som utför kontorsstädningar och nedan hittar du allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du lära dig mer om Karlshamn ifall du vill veta om mer än kontorsstädning i Karlshamn.

I Karlshamn hittade vi sammanlagt 6 städföretag att välja mellan. Om du inte lyckas hitta en firma som utför kontorsstädning i Karlshamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra firmor i Blekinge.
Annons: